Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Uppåt Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

Diagnostiska audiometrar


 

Entomed MedTech AB är svensk representant och servicecenter för Amplivox, MAICO och Sibelmed samt återförsäljare och servicecenter för Entomeds produkter.

Vid köp av audiometer, teckna samtidigt ett kalibreringsavtal så slipper Ni hålla koll på när det är dags för den återkommande kalibreringen!
ENTOMED SA 203IV

En avancerad, mikroprocessorkontrollerad diagnostisk audiometer, som har både luft- och benledning och flera andra kraftfulla egenskaper. Fungerar både manuellt och helautomatiskt. SA 203 är NOAH-kompatibel (kräver Entomed Audi-Link för NOAH3).

Ladda ner broschyr som PDF
ENTOMED SA 204IV

kan även utföra talaudiometri och den lämpar sig därför väl för hörapparatutprovning. I övrigt är SA 204 precis som SA 203 en avancerad, mikroprocessorkontrollerad diagnostisk audiometer med både luft- och benledning och flera andra kraftfulla egenskaper. Fungerar både manuellt och helautomatiskt. SA 204 är NOAH-kompatibel (kräver Entomed Audi-Link för NOAH3).

Ladda ner broschyr som PDF
Amplivox 240

En portabel diagnostisk audiometer för luftledd och benledd audiometri upp till 120 dB HL (70 dB HL för ben). Har förutom ren ton även pulserande och modulerad (warble) tonpresentation. Kan fås med antingen traditionella supraaurala hörtelefoner eller med instickstelefoner. Levereras med passande bärväska, svarsknapp och hörtelefoner. Kan även fås med batteridrift, skrivare och NOAH-kompatibilitet. 

Ladda ner broschyr som PDF
Amplivox 260

Utöver funktionerna i 240 har 260 även anslutning för frifältshögtalare, CD- eller bandspelare för talaudiometri med inspelat tal, mikrofonanslutning för levande tal. Vidare har 260 även bredbandsmaskering och man kan även utföra bl.a. Stenger och ABLB test. Levereras i passande bärväska.

Ladda ner broschyr som PDF
Amplivox 270

Kan allt som 260 kan och ytterligare en del. T.ex. kan man utföra SISI-test, man kan välja 2.5 eller 5 dB steg i ljudnivå, man kan låsa brusnivån till ljudnivån så att man slipper justera båda nivåerna under en test, mm. Levereras i passande bärväska.

Ladda ner broschyr som PDF
SIBELMED SIBELSOUND 400

Denna audiometer från den spanska tillverkaren Sibel finns i 6 varianter med möjlighet att komplettera med flera optioner. Samtliga modeller levereras med ett PC-program (W-50) för lagring av testdata. För alla modeller utom SUPRA är det en demoversion, som man enkelt kan uppgradera till en "skarp" version. SUPRA levereras med den skarpa versionen direkt.

SS400AOM är en tonaudiometer med benledning och maskeringsbrus och är klassad som en diagnostisk audiometer typ 3 enligt IEC60645. Denna modell kan som tillval kompletteras med högfrekvensaudiometri - ända upp till 20 000 Hz. Den har dessutom inbyggt minne med plats för mer än 1 000 tester.

Mått: 390*260*105 mm, vikt: 2,4 kg

Ladda ner broschyr som PDF
Senast ändrad: 18 december 2019