Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

Våra agenturer och samarbetspartners


 

Våra agenturer        Våra samarbetspartners        Intressanta länkar

Våra agenturer:

Produkter från dessa tillverkare importerar vi själva till Sverige och är därmed utsedda till tillverkarens representant i Sverige, samt i vissa fall även i Norge, Danmark och Finland.

AMPLIVOX är ett Brittiskt företag som bl.a. tillverkar tympanometrar men även olika modeller av audiometrar och syntestinstrument.
Auditdata marknadsför det hörseldatabasprogram som används på i stort sett alla audionommottagningar på svenska sjukhus idag, AuditBase. Nu har man gått ett steg längre och lanserar ett nytt koncept, PRIMUS, som inkluderar audiometer, IF-mätning och mätbox för hörapparat. Allt detta fungerar naturligtvis tillsammans med AuditBase och NOAH, och med en leverantör av ett komplett system kan man säkerställa att de ingående komponenterna verkligen är kompatibla och kan kommunicera med varandra. Nu finns även ett video otoskop integrerat för Primus.
ENTOMED är en i Sverige, men även internationellt, mycket välkänd tillverkare av audiometriutrustning med inriktning på hörselscreening.

Från och med 2013-03-01 är vi Auktoriserat Servicecenter för Entomeds audiometrar. Entomed-audiometrar i behov av service skall därför skickas direkt till Entomed MedTech AB. Vi hanterar sedan hösten 2019 även garantireparationer av dessa audiometrar.

Entomed-audiometrarna tillverkas sedan sommaren 2015 av danska Auditdata som äger produkten och handhar försäljningen internationellt. Entomed MedTech AB är ett helt fristående företag som är svensk återförsäljare för Entomeds audiometrar.

Entermed är ett holländskt företag som bl.a. säljer unitar för undersökningsrum, endoskop, pannlampor mm. Vi har sedan mars 2014 förmånen att representera dem i Sverige.
  Etymotic Research är ett amerikanskt företag som utvecklat bl.a. E.A.RTone insticks-hörtelefonerna.
FRYE tillverkar hörapparatanalysatorer och IF-mätare under namnet Fonix. Dessa produkter kan vi leverera till kunder i Sverige, Danmark, Finland och Norge.
Grason & Associates är ett företag som tillverkar gummikuddar som uppfyller standardens krav till TDH-39/49/50 och DD-45 hörtelefoner men även kuffar, eller proppar, till tympanometrar och OAE som passar till flertalet apparater på marknaden. Vi lagerför hela deras sortiment. Kontakta oss för information om vilka produkter som passar er tympanometer eller OAE.
MAICO tillverkar audiometrar, från screeningaudiometrar till kliniska audiometrar och ABR. Vidare tillverkar man tympanometrar, såväl screening som diagnostiska/kliniska modeller, samt OAE utrustning. Entomed MedTech AB är idag återförsäljare för Maico's produkter.
Mediq Suomi Oy tillverkar den populära SinuScan 301, ultraljudsscannern som underlättar sinuitdiagnosen.
Sibelmed har audiometrar, spirometrar och hörselburar i sitt sortiment. Man har även ett stort sortiment av munstycken till spirometrar som passar till flertalet av marknadens olika fabrikat och modeller, samt örontrattar till otoskop som också passar till ett stort antal modeller.
E-A-R Auditory Systems, som är ett dotterbolag till 3M, levererar E-A-RTONE hörtelefoner som man sätter direkt i hörselgången. Dessa ger en mycket god dämpning av bakgrundsljud vid hörseltester och motverkar dessutom problem med sammanfallande hörselgångar. Dessutom får man en mycket god hörtelefonhygien eftersom man använder engångsproppar, som eliminerar risken för överföring av smitta.
Vivosonic är en Kanadensisk tillverkare av BRA och OAE utrustningar. Deras förförstärkardel är batteridriven och därmed helt isolerad från elnätet eftersom mätningarna överförs trådlöst till huvudenheten. Vidare kan man oftast genomföra mätningarna utan att behöva sedera barnen, vilket är en stor fördel. Dessa utrustningar kan vi leverera till kunder i Sverige, Danmark och Finland.
Bovie Medical tillverkar bl.a. diatermiapparater. Den av deras produkter vi säljer mest av är NeuroPulse, en nervstimulator som underlättar lokaliseringen av nerver vid t.ex. öronoperationer. Man har även rök-evaporatorer och högfrekvenskirurgiutrustning i sitt sortiment.
Invotec tillverkar operationsinstrument, mellanöreimplantat, dräneringsrör, tamponader mm. som används vid ÖNH-operationer.
PATH medical tillverkar OAE, ABR, Tympanometrar och audiometrar
   
Våra samarbetspartners:

Produkter som vi säljer som återförsäljare för den svenska representanten eller tillverkaren.

Welch Allyn tillverkar bl.a. otoskop, och pannlampor. Dessa produkter har vi fått möjligheten att sälja som återförsäljare för deras svenska huvuddistributör.
   
   
Intressanta länkar:

LESSMORE

är en organisation för företag som vill spara pengar genom att Lessmore förhandlar fram rabatter som även småföretag kan utnyttja, ofta i samma dignitet som storföretagens rabatter. Genom ett medlemskap här kan man åtnjuta rabatter på produkter som t.ex. bensin/diesel, transporter, kontorsvaror, elektronik, bläckpatroner och tonerkassetter, Taxi, flygresor och mycket annat. Klicka på loggan till vänster och bli medlem du också.

 

STAF

Svensk Teknisk Audiologisk Förening är en förening som organiserar Tekniska Audiologer och andra personer verksamma inom Teknisk Audiologi i Sverige.

 

   
   
   
Senast ändrad: 18 december 2019