Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

Om företaget


 

Jan Holmerup, Key Account Manager. Grundare av Entomed MedTech AB. Företaget grundades 2009 av Jan Holmerup, då under namnet JHE MedTech AB. Jan hade då arbetat som serviceingenjör och teknisk chef vid Entomed AB/Entomed Diagnostics AB sedan 1996. Sedan starten har målet varit att ge våra kunder en högklassig service med korta väntetider och rimliga priser. Att vi lyckats med detta tyder våra ökande försäljningssiffror, tillsammans med det faktum att våra kunder återkommer till oss för sin årliga service, på.

Våren 2013 fördjupade vi samarbetet med Entomed-gruppen genom att vi övertog all deras service och samtidigt fick ansvaret för support gentemot Entomed-gruppens internationella distributörer. I samband med detta utsågs vi till det enda Auktoriserade Servicecentrat för Entomeds audiometrar. I avtalet ingick även att göra namnbyte till Entomed MedTech AB. Vi tog senare under 2013 även över de produktagenturer som tidigare funnits i Entomed-gruppen. Detta gjorde att Entomed AB kunde renodla verksamheten till att endast omfatta produktion och försäljning av de egenproducerade audiometrarna SA201, SA202, SA203 och SA204, och överlåta service och support till Entomed MedTech AB.

I januari 2014 flyttade vi till nya lokaler inne i centrala Svedala eftersom de tidigare lokalerna blivit för trånga. Verksamheten har sedan dess fortsatt att växa och i januari 2015 anställde vi en serviceingenjör, Claes Holmerup och ja - han är bror till Jan. Detta har gjort att vi vågar satsa ännu hårdare på servicesidan och kan tack vare detta fortsätta hålla korta ledtider på inkommen service.

Vi har under 2015 återupptagit Entomeds populära audiometrikurser för skolsköterskor, företagssköterskor och personal inom primärvården som arbetar med hörselundersökningar. Kursen är en heldagskurs och du kan läsa mer om detta på sidan Utbildningar på denna internetsida.

I november 2021 var det åter dags att flytta till nya större lokaler. Företagets expansion har gjort att vi behövde större plats. Vi finns nu på Industrigatan 26 på östra industriområdet i Svedala.

I ett led i att förbereda för Jans pension sålde han företaget till Demant A/S i november 2022 varefter företaget ingår i Demant Group som ett systerföretag till Diatec Sweden AB. Vi har med detta säkrat företagets fortlevnad och dessutom möjliggjort en fortsatt expansion inom såväl försäljning som service.

Claes Holmerup, Serviceingenjör.
   
   
Senast ändrad: 18 december 2019