Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Uppåt Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

Automatisk


 

Entomed MedTech AB är svensk representant och servicecenter för Amplivox, MAICO och Sibelsound samt återförsäljare och Auktoriserat servicecenter för Entomeds produkter.

Vid köp av audiometer, teckna samtidigt ett kalibreringsavtal så slipper Ni hålla koll på när det är dags för den återkommande kalibreringen!
ENTOMED SA 202IV

är en audiometer som helt automatiskt utför hörseltestet, skriver ut resultatet i form av audiogram och lagrar resultatet i ett internt minne som rymmer 50 kompletta audiogram med ID nummer etc. Då testet är klart ges en test klar signal till testpersonen och en yttre signal kan anslutas för att ge signal till operatören. De lagrade resultaten kan överföras till dator eller skrivas ut på nytt. SA 202 kan kopplas till de vanligast förekommande journalprogrammen (CGM J4 (tidigare Asynja), Profdoc Vision, QuidAgis, ClinicBuddy m.fl.) för överföring av mätdata. Om man inte har något journalprogram kan man ladda ner Entomeds Audiogram Viewer och skriva ut eller spara sina audiogram via detta program.

Artikelnummer med olika hörtelefoner: 21-0000-26 med DD-45 hörtelefon. 21-0000-27 med DD-45 i Audiocups. 21-0000-29 med ER-3C instickstelefon och 21-0000-38 med DD65v2.

 

Ladda ner broschyr som PDF
Amplivox 170

En portabel, automatisk audiometer. Kan kompletteras med extern skrivare för utskrift av audiogram. Kan även föra över testresultat till Amplivox databasprogram som finns som tillbehör. Andra tillbehör som kan väljas till är t.ex. skrivare och ljuddämpande kåpor, vilket kan vara till stor nytta för den mindre ambulerande hälsovårdsenheten. Bärväska ingår.

Ladda ner broschyr som PDF
MAICO MA 25E

En enkel portabel audiometer för luftledd audiometri. Batteri och nätdrift. Fast, pulserande och modulerad ton. Kan fås med olika hörtelefontyper. Den låga vikten på endast 980 g gör den idealisk för den ambulerande verksamheten. Dessutom har denna modell automatisk hörseltest enligt Hughson-Westlake metoden, men kan även köras helt manuellt.

Ladda ner broschyr som PDF
Sibelsound Duo är en helt ny audiometer från spanska Sibelmed. Det är en manuell screeningaudiometer för luftledd audiometri, som kan kompletteras med automatisk test enligt Hughson-Westlake. Den tydliga färgdisplayen är av touch-typ vilket gör det lätt att välja funktion. Stora rattar för frekvens och dB-nivå och en stor knapp för att avge tonen gör den lättanvänd även ur ergonomisk synvinkel.

Den är liten och lätt, 236*197*77 mm och väger bara 600 gram. Levereras med väska för enkel transport mellan enheter om man har det behovet.

Ladda ner broschyr som PDF
     

 

Senast ändrad: 18 december 2019