Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Uppåt Produkter Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

Utbildningar


 

 

Vårens kurstillfälle är bestämt till 16 april på Scandic Crown i Göteborg. Antalet deltagare är begränsat till 20 st. Fullbokad!

Skicka anmälan till info@entomedmedtech.se så återkommer vi till dig med bekräftelse på din anmälan. Definitiv bekräftelse skickar vi så fort vi kommit upp i minsta antalet deltagare. Generell information om kursen kan du hitta här.

Du kan läsa vad tidigare deltagare har lämnat för omdöme om kursen här.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi erbjuder utbildning inom ämnet screeningaudiometri för skolsköterskor, företagssköterskor och sköterskor inom primärvård och BVC.

Kursen är en endagskurs med inriktning på en hel del praktiska övningar. Dagen börjar med en teoretisk genomgång av hörseln, hur vi hör, risker för hörselskador i vardagen samt en allmän genomgång av olika metoder att testa hörseln och örats funktioner. Vi berättar lite enkelt om hur en audiometer fungerar och ger lite praktiska tips för hur man kan undvika att råka ut för de vanligaste felen/misstagen. Vi berör även vissa typiska fall av hörselskador och vad som kan vara orsakerna, och hur man med olika hjälpmedel till viss del kan kompensera för en hörselnedsättning.

Efter lunch delar vi upp deltagarna i grupper där man sitter praktiskt med en audiometer och testar varandra i gruppen för att lära in rätt handhavande så att man känner sig säkrare på testmetoden efter genomgången kurs. Under de praktiska övningarna finns handledare tillgänglig för frågor. Detta gör att vi måste begränsa antalet deltagare till c:a 20 st.

Kursen avslutas med en gemensam diskussion kring eventuella frågeställningar som kommit upp under de praktiska övningarna där alla kan få ta del av frågor och erfarenheter från övriga deltagare.

Kursen kan organiseras på olika sätt, exempelvis:

1. Vi arrangerar en kurs på lämplig plats i landet och ordnar lokal, lunch och fika. Detta alternativ blir då naturligtvis öppet för alla intresserade, men kostar samtidigt lite mer per deltagare eftersom vi står för bokning av lokal mm. Minsta antal deltagare för att vi skall kunna arrangera en sådan kurs är 10-12 personer beroende på konferenshotell. Priset för en sådan kurs är 2950:- per deltagare.

2. Ni ordnar lokal, lunch och fika samt bjuder in de deltagare inom Er organisation som har behov/intresse av denna utbildning. Detta alternativ lämpar sig kanske bäst för skolhälsovården inom en kommun, primärvårdspersonal inom ett landsting/region eller en större företagshälsovård med flera mottagningar inom "lagom" avstånd. Om Ni kan samla c:a 15 deltagare stannar kostnaden per deltagare på omkring 1000-1500:-, lite beroende på var i landet Ni befinner Er. Med ett deltagarantal på 5-6 personer, eller fler - dock högst 20 st, kan detta vara ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ för er. Priset för en sådan kurs är 12000:- plus reskostnad och eventuellt uppehälle.

Vi är även öppna för andra förslag till kursorganisation. Kontakta oss för att diskutera Ert behov så kan vi diskutera fram en lämplig lösning.

Intresseanmälan skickas till info@entomedmedtech.se Ange "Audiometrikurs" i ämnesraden.

Föreslå gärna andra ämnen för utbildning. Vi kan kanske inte tillgodose alla önskemål, men får vi förslag på ämnen som är av intresse för vårdpersonal inom ÖNH-diagnostik och/eller behandling, och som lämpar sig för en halv- eller heldagskurs, kan vi ta fram förslag på upplägg. Antingen på plats hos Er, skräddarsydd efter Era önskemål, eller en allmänt inbjuden kurs.

Senast ändrad: 18 december 2019