Start Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget

Nyheter


 

Vi erbjuder numera även utbildningar inom audiometri, men är även öppna för förslag om andra intressanta ämnen inom ÖNH-området.

Vårt senaste produkttillskott är tympanometrar, OAE, ABR och audiometrar från tyska PATH Medical.

Vi kan även leverera ett Video-VRA system som konstruerats i Danmark. Det har använts i många år på bl.a. Bispebjergs Sjukhus, och finns installerat i Lund och Kristianstad här i Sverige.

Vi säljer även hörselburar från Italienska Puma. Dämpning från c:a 30 dB vid 1000 Hz för den enklaste till omkring 80 dB vid 1000 Hz för den mest avancerade.

Vi ställde ut vid Tema Hörsel i Malmö 25-27 mars 2015.

2015-01-02 välkomnar vi en ny medarbetare. Claes Holmerup förstärker vår serviceorganisation när han nu börjar som serviceingenjör hos oss. Han har tidigare erfarenhet från bl.a. service av datorer, streckkodläsare och annan elektronik. Han har även god kunskap inom ljud och har som hobby att skriva och spela in musik tillsammans med sin sambo i sin egen hemmastudio.

Under hösten 2014 och våren 2015 har vi installerat 24 st. Primus för luft- och benledd ton- och talaudiometri samt IF-mätning på sjukhusen i Lund, Malmö, Trelleborg, Ystad, Kristianstad och Ängelholm. Vi har även levererat 11 st. Primus för IF-mätningar till Västmanlands Sjukhus i Västerås.

Vi ställde ut vid STAF-mötet i Halmstad 12-14 mars 2014.

Vi ställde även ut vid SPAF/SvAf-mötet i Stockholm 2-4 april 2014.

Vi har nu även tagit över försäljningen av nästamponader, dräneringsrör mm från Invotec, samt nervstimulatorn NeuroPulse från Bovie Medical.

Vi har nu även otoskop från Welch Allyn i vårt produktsortiment.

Äldre nyheter hittar du här.

Senast ändrad: 02 september 2016